Chcę pomóc

Wybierz cel wsparcia:

3 filmy – prace przygotowawcze

Film ma ogromną siłę wpływu na świat. Dlatego właśnie rozpoczęliśmy prace dokumentacyjne i scenariuszowe nad 3 kolejnymi tytułami. Mamy błogosławieństwo i otwartą drogę. Potrzeba tylko…

Wspieraj WSZYSTKIE projekty Stowarzyszenia

Stowarzyszenie realizuje wiele wspaniałych projektów. Ale aby mogło to robić, to potrzeba pokryć koszty biurowe, administracyjne i pracownicze. Wspieraj trzon projektów, czyli codzienne działanie Stowarzyszenia Rafael.

Dobre Nowiny – największa w Polsce bezpłatna gazeta ewangelizacyjna

Obecnie rozdajemy co miesiąc 200 000 gazet. Wspieraj ten projekt, by nakład stopniowo zwiększał się do miliona egzemplarzy.

Film „Józef”

Wspieraj film o św. Józefie Kaliskim – świętym potrzebnym na dzisiejsze czasy.

Wybierz sposób wsparcia:

Wsparcie finansowe

Wsparcie finansowe uruchamia każde przedsięwzięcie. Jego wielkość ma wpływ na możliwości, których możemy użyć podczas pracy. A że chcemy, by filmy i gazety ewangelizacyjne były jak najlepsze, dlatego zapraszamy Cię do współdziałania. Stwórzmy wspólnie coś wielkiego – coś, co może podtrzymać wiarę i przekazać prawdziwe wartości kolejnemu pokoleniu. Aby wspierać finansowo wybierz z powyższej listy interesujący Cię projekt, lub dokonaj przelewu na cele statutowe Stowarzyszenia: STOWARZYSZENIE RAFAEL; Numer konta: 09 1240 4719 1111 0000 5179 1106 ; Tytuł wpłaty: Darowizna na cele statutowe + TWÓJ MAIL i TELEFON.

DOKONAJ DAROWIZNY

Wsparcie promocyjne

Najszybsze wsparcie to opowiedzenie innym o tym, co robimy w Stowarzyszeniu. Udostępnienie tej strony, lajk na Facebooku, promocja filmów, zorganizowanie zbiórki lub pokazu filmowego – to tylko nieliczne z wielu możliwości. Nie wymagają one wielkiego wkładu, a mają kolosalne znaczenie.

Wsparcie modlitewne

Otocz „pancerzem” modlitwy członków Stowarzyszenia, twórców i odbiorców tworzonych dzieł. Twoja modlitwa to realne wsparcie, które – jak wierzymy – jest błogosławieństwem i ochroną w trudnym czasie, a to bardzo potrzebne!
Dołącz do internetowej modlitewnej grupy wsparcia „Pancerz”.

MÓDL SIĘ

Zapisz się na newsletter

Zawsze dowiesz się jako pierwszy. Nic nie umknie Twojej uwadze. Jest nas kilkaset tysięcy osób. Robimy #DobreRzeczy, więc dołącz do nas!