Dobra Energia - fotowoltaika wspierająca ewangelizację

Zainstaluj panele słoneczne i wspieraj projektyewangelizacyjne

Jesteś zainteresowany fotowoltaiką lub pompą ciepła w swoim domu? Nie wiesz, którą firmę wybrać?

Zachęcamy do powierzenia tego zadania grupie „Dobra Energia”! Jesteśmy grupą doświadczonych, fachowych, sprawdzonych i uczciwych firm z całej Polski, które dodatkowo znaczną część zysków zgodziły się przeznaczyć na wsparcie dzieł ewangelizacyjnych!

Dlaczego warto wybrać jedną z firm grupy „Dobra Energia”

Bezpłatna wycena wstępna bez żadnych zobowiązań

Opiekun klienta wybierze dla Ciebie najodpowiedniejszą firmę z grupy, dostosowaną do wymagań projektu i potrzeb

Długoletnia gwarancja i serwis

Pośrednictwo w uzyskaniu kredytu

Konkurencyjne ceny

Komponenty tylko dobrej jakości

Doradztwo w pozyskiwaniu dotacji

Wsparcie dzieł ewangelizacyjnych

Zapraszamy do kontaktu z nami!

Grupa „Dobra Energia”

(pon.-pt.: 9:00–16:00)