Aktualne projekty

Film „Józef”

Wspieraj film o św. Józefie Kaliskim – świętym potrzebnym na dzisiejsze czasy.

Dobre Nowiny – największa w Polsce bezpłatna gazeta ewangelizacyjna

Obecnie rozdajemy co miesiąc 200 000 gazet. Wspieraj ten projekt, by nakład stopniowo zwiększał się do miliona egzemplarzy.

3 filmy – prace przygotowawcze

Film ma ogromną siłę wpływu na świat. Dlatego właśnie rozpoczęliśmy prace dokumentacyjne i scenariuszowe nad 3 kolejnymi tytułami. Mamy błogosławieństwo i otwartą drogę. Potrzeba tylko…

Wspieraj WSZYSTKIE projekty Stowarzyszenia

Stowarzyszenie realizuje wiele wspaniałych projektów. Ale aby mogło to robić, to potrzeba pokryć koszty biurowe, administracyjne i pracownicze. Wspieraj trzon projektów, czyli codzienne działanie Stowarzyszenia Rafael.

Zapisz się na newsletter

Zawsze dowiesz się jako pierwszy. Nic nie umknie Twojej uwadze. Jest nas kilkaset tysięcy osób. Robimy #DobreRzeczy, więc dołącz do nas!