Kampania promocyjna “Nieplanowane”

Projekt ukończony powodzeniem!

Dzięki wsparciu Darczyńców Stowarzyszenia o filmie "Nieplanowane" dowiedziało się w Polsce 6 milionów osób. Gratulujemy!

O czym jest film "Nieplanowane"?

Film opowiada prawdziwą historię Abby Johnson, która jako jedna z najmłodszych dyrektorów kliniki Planned Parenthood w USA, była współodpowiedzialna za przeprowadzenie przeszło 22 000 aborcji. Głęboko wierzyła w słuszność tego, co robiła. Tak było do dnia, kiedy ujrzała coś, co zmieniło wszystko.

Jak wyglądała pomoc udzielona przez Stowarzyszenie Rafael?

Dzięki wsparciu Darczyńców Stowarzyszenie wsparło polskiego dystrybutora filmu i sfinansowało cześć kampanii promocyjnej, organizując szereg reklam w sieci reklamowej Google ADS i Facebook ADS.

Wsparcie uruchomione zostało w momencie, gdy standardowa kampania promocyjna okazała się przynosić dużo większe efekty w momencie, gdy została wsparta budżetem promocyjnym przeznaczonym na działania w Internecie.

Efektem kampanii było dotarcie do dodatkowych 6 000 000 osób.

Co możesz teraz zrobić?

Więcej informacji znajdziesz na oficjalnej stronie polskiego dystrybutora filmu: http://rafaelfilm.pl/nieplanowane