Znany aktor Dariusz Kowalski dołączył do akcji „Największy Dar” !

KOLEJNY AMBASADOR 'NAJWIĘKSZEGO DARU'!

Ogromnie cieszymy się z tego, że „Największy Dar” przyciąga wielu wspaniałych ludzi! Do grona naszych ambasadorów dołączył Dariusz Kowalski – znany polski aktor, który grał m.in. w: Plebania (2000), Strefa ciszy (2000), Komornik (2005), Bokser (2012), Drogówka (2013), Zerwany kłos (2016), Fanatyk (2017) i wielu innych. Kolejny dowód na to, że jeśli chodzi o temat przebaczenia, to nie istnieją żadne podziały. Bez względu na pochodzenie czy poglądy – nie da się żyć nie przebaczając. To dotyczy każdego.

Zapraszamy do obejrzenia video:

Dariusz Kowalski - ambasador "Największego Daru"

Ogromnie cieszymy się z tego, że „Największy Dar” przyciąga wielu wspaniałych ludzi ‼️Do grona ambasadorów akcji dołączył Dariusz Kowalski – znany polski aktor, który grał m.in. w takich filmach i serialach jak: Plebania (2000), Strefa ciszy (2000), Komornik (2005), Bokser (2012), Drogówka (2013), Zerwany kłos (2016), Fanatyk (2017) i wielu innych. Kolejny dowód na to, że jeśli chodzi o temat przebaczenia, to nie istnieją żadne podziały. Bez względu na pochodzenie czy poglądy – nie da się żyć nie przebaczając.➡️ WESPRZYJ NAS NA: www.najwiekszydar.pl

Opublikowany przez Filmy, które zmieniają życie Wtorek, 17 lipca 2018